Jedzmy kiszonki dla zdrowia i urody!

Warzywa i owoce, w trakcie procesu kiszenia, nie tracą witamin i składników mineralnych. Mało tego - ilość wit. C i wit. z grupy B, odpowiedzialnych za przyswajanie żelaza w organizmie, nawet się podwaja! Jedząc kiszonki zapobiegamy anemii, zwiększamy swoją odporność na infekcje, wspomagamy się przy przeziębieniach, wzmacniamy włosy i paznokcie, mamy piękniejszą skórę. Podczas kiszenia spada w owocach i warzywach zawartość cukrów, a co za tym idzie - są mniej kaloryczne i lżej strawne.
Kapusta kiszona
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ogórki kiszone
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Surówki
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Kiełki
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Produkty Węgierskie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Produkty Tradycyjne
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Inne produkty
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Współpraca
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

W ofercie posiadamy produkty m.in. poniższych marek

Communities virtual, global, solutions synthesize blogo spheres communities virtual, global models partnerships innovate evolve channels, repurpose

Współpracujemy z

Posiadamy własną flotę aut dostawczych